Пејпар Мил

Кочани

Добредојдовте во Пејпар Мил Кочани

Целта на Пејпар Мил Кочани е да биде лидер во секоја област на својата работа. Со активно учество во еколошки акции, добра соработка со локалната самоуправа и со надлежните Министерства, континуирана работа и вложување во најсовремена опрема и технологија во областа на заштита на животната средина користејќи ги најдобрите достапни техники, размена на искуства со странските партнери, а особено постојано вложување во образованието и усовршување на своите кадри, Пејпар Мил гради сигурен пат кон исполнување на својата визија за домашни бизнисмени и e пријател на еколошката средина.

Производи

SCHRENZ

Schrenz е уште еден вид liner, кој главно се користи за внатрешниот слој на трислојната кутија или во петслојната кутија за конструкција на средишниот и внатрешниот рамен слој…
Повеќе→

FLUTING WB

Fluting ili Medium, е хартија која се користи за производство на картонска работа. Овој тип на хартија е од клучно значење за изработка на силни плочи / кутии…
Повеќе→

TESTLINER TL3

Testliner или Liner преставува врста на амбалажна хартија која се користи за изработка на надворешните слоеви на кутиии. Ако го земеме во обзир визуелнито изглед и техничките карактеристики…
Повеќе→

нешто повеќе за нас

Фабрика за хартија во Кочани е една од најстарите фабрики во Македонија. Заснована е уште во 1963 година. Во составот на UNITRADE од 2016 година. Веднаш по нејзиното повторно отварање започна капиталната реконструкција на производствените капацитети, поради нејзиниот престанок на работа претходните години. Од моментот на приватизација на фабриката, па се до денес во неа е вложено околу 4 милиони евра.

Галерија

  • social-bg
  • image1
  • DSC_5371
  • perspective hp 1

Контакт


Локација

Партнери